Wanties from Ginatricot.. :D
Publicerat den

 
Några saker som jag vill ha från Ginatricot.. 
Detta ska jag köpa snart, så fort jag kommer ut och shoppar :D
Hoppas att allt finns kvar i affären annars blir det att köpa detta via internet. 
Klicka in på http://www.ginatricot.com/se/sv/start ... 
Där hittar ni dessa sakerna och massa annat snyggt :D 
Kramar Cassandra <3 
 True!
Publicerat den

 
Kramar Cassandra
 My inspo for today!
Publicerat den

 
- CHOME DAY :D
Publicerat den

Idag är det bara en "hemma dag" myyyys! 
I går och i förr går så va jag på mitt praktikställe (en förskola).
Jag är på en avdelning där barnen är tre, de ska fylla fyra tror jag haha..
De är översöta! Men man har huvudvärk när man kommer hem xD.
Men idag så är den förskolan stängd för de har typ "plannerings dag" så då fick
man stanna hemma, det är rätt skönt asså..! 
Just nu sitter man i soffan och bara chillar lite, mys dag helt enkelt.
Hade tänkt att snart resa på mig och fota lite och sedan blir det träning (hemma)! 
Försöker träna hemma varje dag, då vi har löpband roddmaskin och sånt.. 
Så det ska jag göra senare, lika bra att passa på att göra det nu när man är hemma själv så slipper man bli störd av alla andra hela tiden.. 
 
Hur ser er dag ut idag då? Hittar ni på något roligt idag eller ni pluggar och går i skolan? 
Bloggar senare igen haha :)
Kramar Cassandra <3 ! Omogen
Publicerat den

Sjukt omoget av dig, vill aldrig höra av dig eller ens se dig mer!!


Instagram-bild

Kram Hannah!Vänner..
Publicerat den

Vänner är en del av livet, så ta vara på dem.Kram Hannah!Resultatet
Publicerat den

 
Kram Hannah!Cute animal inspo!
Publicerat den

Kramar Cassandra <3 BOOOOOOM...
Publicerat den

 
-C 
 Just another pic.. :D
Publicerat den

 
Kramar Cassandra.Hänt idag ?
Publicerat den

HejHej! Idag har de inte hänt sådär jätte mycket faktiskt, har bara tagit det lugnt och skönt! Men jag och mamma åkte iväg och köpte ett påslakan och en kudde till mitt rum, har velat ha de länge och äntligen haha. Kommer att lägga ut en bild imorgon på hur de blev. Bloggar mer imorgon, godnatt!

Kram Hannah!Heart lips..
Publicerat den

 
Haha, vad gör man inte när man har tråkigt? Haha :D 
 
-CHej igen!
Publicerat den

Hej, sorry för jätte dålig bloggning från min sida..
Har inte bloggat under några dagar, skit dåligt gjort av mig.
Men känner att jag inte har haft något att skriva om, haft rätt mycket i skolan 
och har varit sjuk så det har inte blivit någon blogging på grund av det, men det har ändå
inte hänt så mycket under dessa dagarna.
Varför är jag uppe så här tidigt en lördag då? (8.10)... xD
Jo min trav börjar idag och måste fixa lite innan det haha, 
min trav börjar 10.15 men ska vara där lite innan, nu går jag i licens kursen för att 
få börja tävla till sommaren. Det är utbildningslopp idag som vi måste klara, vi ska
klara 10 lopp + ett teori prov för att bli godkända och för att få licensen. Så det är stora banan vi kör på
nu varje gång, halva tiden sen den andra halvan av lektionen är det teori. Är sjukt taggad för detta men även 
sjukt nervös för hur det ska gå.. Men hoppas på att det går skit bra! :D Så vi har två och en halv timmes lektion. Så det blir att ta på varma kläder så att man inte fryser sönder..! 
(gör kanske några tidsinställda inlägg under dagen så att ni får mer uppdatering haha)
 
 
Kramar Cassandra! <3 
 Waterdrops
Publicerat denJag fotat dessa bilderna med min systemkamera Nikon D3200 18-55 mm. 
Inställningar: Ändra till Meny, Avancerade fotografering, välj sedan den som har ett vattenfall på bilden. Ändra själva skarpheten på vattnet till 1/200. Tryck Nästa och sen på OK igen, om bilden bli brustig så kan man ändra ISO till 100. (Ju högre ISO man har festa brusigare blir bilden) 

Kram Hannah! Syster <3
Publicerat den

Systern jag aldrig fick. Älskar dig Josse, du har sjukt rolig humor och ingen slår våra lektioner tillsammans i skolan xD skrattar inte så mycket som jag gör med våra lektioner, haha matten är f*n värst! Världens snällaste och hjälpsammaste person. Vi har känt varandra i 9 år och känner varandra både innan och utantill. Hoppas att vi har kvar vår vänskap livet ut!! Puss älskar dig min lilla Puff! <3 kan skriva mycket mer med de kommer bli en bibel och de orkar jag inte! :)Kram Hannah!Sovmorgon
Publicerat den

Godmorgon! :)
Idag är en såå härlig dag!! Alltså rubriken säger allting, haha. Ja, idag har vi sovmorgon, eller det är varje tisdag, och skolan börjar 10.35. Först har vi bild, sen läsning i typ en kvart, lunch och till sist idrott. Och på idrotten är det riktigt lugnt nu, vi ska bara hitta på en dans så det är inget svårt, hehe. Men de ska bli sjukt roligt iallafall! 

Kram Hannah!Beskrivning av Prins...! <3
Publicerat den

Prins är en hankatt på typ ett år är inte riktigt säker haha..

Man kan säga att han är typ orange och vit? Han är en liten katt med en stor personlighet. Han är den mysiga typen av katt, han kan bara ligga och mysa dagarna in och ut. Han är kelen seriöst dygnet runt typ haha. Men han är ett riktigt busfrö kan man säga, när man klappar han på magen tar han det som att man vill leka med han, då biter han, sparkar med bakbenen och trycker klorna i en haha.. (Det gör inte ont längre, har vant mig nu vid det) Prins är en jätte social katt, han ska vara med en överallt, ska man duscha, då ligger han på mattan på badrummet, ska man ut, då följer han med, ska man sova, då sover han också där (en liten stund för sen blir han för pigg och får utbrott och springer som en galning hehe). Är man deppig/ledsen så är han hos en och ligger i ens knä till allt är bättre. Han lyssnar super bra på hanns namn, kallar man på han så kommer han nästan alltid. Prins spinner hela tiden typ, det räcker ibland bara att man kallar på han så börjar han spinna liksom.. Mys katt är vad han är. Han är ett matvrak, han äter typ allt utom köttbullar vad jag har märkt haha, sitter man och äter så är han där och tigger, ger man inte han något, då får man klorna från han i benen..

Han är både en inne och ute katt, men om han går ut så är han bara ute i några minuter för sen är han inne igen. Han är mer den typen av katt som är feg asså när det gäller nya saker, andra djur som typ när Tiger kommer.. Men med människor är han alltid framme och vill bli klappad

 

 

 

Har en del minnen med denna katten, men inte jätte många haha eftersom vi inte har haft han jätte länge.. Vi tjatade en del för att få ännu en katt, alla gick med på att skaffa en till katt, men min familj hade fastnat för en annan katt (norsk skogskatt) men medans jag ville ha denna lilla killen och jag fick som jag ville J Han har varit nästan så här som han är nu sen vi köpte han, lika busig, social men Tiger och han är ovänner nu hela tiden typ och det var dem inte så mycket de första 6 månaderna.. (kanske för Prins är könsmogen)? Hoppas det blir bättre så småning om i alla fall. Alla gillar denna katten, har inte träffat en ända person som inte har gillat han? Men han är ju så mysig och social så man kan liksom inte tycka att han är dum eller något sånt, ibland är han för social och kelen! Våra grannar älskar han, de är två små tjejer, de tycker att han är jätte mysig och tycker det är roligt då han slickar på dem hehe, han älskar att pussas haha.

 

Något minne med Prins: När han vill vara över social på natten då man sover..  Då vill han mysa, men jag vill sova så ja… Då börjar han riva en under fötterna,  när man skiter i det så ska han lägga sig övanför ens huvud på kudden, då börjar han spinna ja som jag vet inte vad. Sen börjar han tugga i ens hår och sen sätter han klorna i hårbottnen på en. Efter det kan jag säga att man är vaken, då blir han skit glad för att han har fått ens uppmärksamhet. Kanske inte det roligaste minnet men han är för söt!  

 

Denna katten betyder skit mycket för mig, han är min älskade diamant. Utan han hade livet inte varit detsamma, han är en del av vår familj, den som alltid finns där för en (även fast han inte kan prata med en). Han är underbar på alla sätt och vis eller i alla fall i mina ögon. Han kommer alltid vara min lilla bebis och han kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta för vad som är händer!

 

(kom inte på mer att skriva, kommentera om ni undrar något och hade tyvärr inga bilder på han sen han var mindre.. )

 

Kramar Cassandra


 Work out inspo!
Publicerat den

 
Kramar Cassandra! :D
 Sommar mode
Publicerat den

Kram Hannah!Beskrivning av Tiger..! <3
Publicerat den

Tiger är en han katt på ca två år. Svart, vit och brun är han haha :D
En katt men en riktigt stark personlighet kan man verkligen säga! 
Han är inte den katten som hade kunnat ligga och kela och bli klappad hela dagen.
Utan han kommer när han vill bli klappad (han har blivit kelnare nu än vad han har varit tidigare), vill han inte bli klappad längre så surar han till och visar att "nej jag vill inte" genom att hugga, bita eller riva en. Sen går han bara därifrån. Så man vet liksom aldrig riktigt vad han vill, men ibland är han jätte social, ska sova i ens säng, bli klappad hela tiden och spinner jätte mycket. Han brukade aldrig spinna innan så att man hörde det, men på sista tre månaderna har han ändrat sig jätte mycket.
Detta är en katt som ÄLSKAR mat, han kan äta seriöst allt.. Eller ja nästan? 
Han är både en ute och inne katt, han är mest ute på sommaren, nu när det är snö håller han sig inne rätt mycket. Den här katten gillar att bråka med andra har man märkt... Han har ofta rivmärken lite överallt, han och Prins är inte bästa vänner kan man säga, de bråkar ofta! Men ibland bara ibland är de vänner, men så är syskon eller hur? 
 
Denna katten har skapat sjukt många minnen i denna familjen kan man säga.. 
Efter att ha tjatat och tjatat efter att få en katt så var just denna killen hemma hos oss, över glada var vi verkligen. Just som liten var han jätte busig, var överallt, gillade att bli klappad (när han var trött) för när han inte var trött lekte han haha. En riktig buig katt unge fick vi hem, men han har ändrats genom den tiden vi har haft han. Men han fortfarande samma härliga katt i mina ögon. Många tror jag skulle velat ha en mer social katt..? Men det vet man ju inte när man köper dem, men jag skiter i hur de är, de betyder exakt lika mycket för mig ändå! Man kan ju säga att en del personer är rädda för Tiger just för att han är så pass oberäklig som han är, så många har blivit lite räddare runt honnom. Han är ju inte taskig utan säger bara till när han inte vill, så gör vi ju också? Jag fattar inte hur man kan vara rädd för en så pass underbar katt, mitt diamant är han! 
 
 
Hade tänk skriva om något minne som jag han har skapat: 
När han var liten så satt han altid på en rätt så hög byrå/skåp så varje gång man gick förbi där så fick man sig altid en lavett, man kunde inte sluta skratta för han var ju skit söt. Sen satt han bara där och kollade som "vad har jag gjort?" Haha, super söt katt asså! Man kan inte låta bli att älska denna katten.. :D
 
Utan Tiger i vår familj skulle det inte vara detsamma? 
Även fast han är som han är så betyder han supermycket för mig, han tillhör ju ändå vår familj.
Han är UNDERBAR på alla sätt no matter what! 
Denna katten kommer altid finnas kvar i mitt hjärta livet ut <3 
 
(kommer inte på mer att skriva just nu, kommentera om du vill veta något mer, tyvärr hade jag inga bilder sen han var liten på denna datan.. :( )
 
xoxo Cassandra! 
 Galaxy
Publicerat denKram Hannah!°°°°°°°
Publicerat den

 
Xoxo Cassandra! <3 Kill.....
Publicerat den

 
 
- CBe f*c*i*g awesome
Publicerat den

Hejsan! Just nu så sitter jag och gör lite läxor.. Tyvärr så har jag inte haft lust att blogga denna veckan, i och för sig så har det inte hänt så mycket. 
Har biologi prov på måndag, mamma förhörde mig igår kväll och jag kunde det faktiskt ganska bra, men ska ändå läsa igenom de lite idag. 


Vi hörs senare

Kram Hannah! Tio sanningar om mig..
Publicerat den


* Jag är riktigt blyg innan jag lär känna en person.
*Jag är sämst på matte.. :(
*Har astma, hatar det!.. (kan typ inte skratta i mer än tio min sen kan jag inte andas, hehe men slutar ändå inte skratta xd) 
*Är en djurvän till 110% :D LOVE ALL ANIMALS, KIND OF! 
*Har dyslexi.. not funny
* Har jätte lätt för att skratta seriöst, räcker att typ något bara säger ett ord så börjar
jag skratta ty hehe.. (bara när jag är flummig som jag börjar skratta så lätt) ..
* Hatar getingar, bi och humlor hehe, de är sjukt äckliga! 
* Jag är helt utflippad när jag är med mina bästa vänner haha :) 
* Tycker det är skit jobbigt att redovisa :/ får panik typ hehe :§
*Är beroende av min mobil haha, fast vem är inte beroende av sin mobil liksom? 
 
 
Så... det var tio sanningar om mig haha, bara kommentera om ni undrar något eller så :)
 
Kramar Cassandra! <3 
 
 

 summer Inspo
Publicerat den

 
xoxo CassandraTalking to the moon
Publicerat den

Don't tell me the skies the limit, when there's foot steps on the moon.


Kram Hannah!Några tips/förslag?
Publicerat den

Tjenare :)
Tänkte bara höra lite med er, har ni några förslag/ tips vad man kan blogga om?
Det känns liksom bara som att man sitten och bloggar om samma sak 100 gånger om och 
om igen, har ingen inspiration just nu alls vad man kan blogga om :(
Så det känns inte lika roligt att blogga som det gjorde innan just för att jag inte 
har en aning om vad ni tycker det är roligt att blogga om/ vad ni vill läsa... 
Har ni några tips/förslag så kommentera och ge förslag för det hade nog blivit så 
mycket roligare och bättre, eller det tror jag i alla fall :D
 
 
Så vad väntar ni på? HAHA, kommentera nu och ge tips och förslag om vad man kan blogga om 
så är ni jätte gölliga! :D
 
Kramar CassandraSnö + gym
Publicerat den

Idag har de snöat exakt hela dagen, sjukt mysigt tycker jag! Men det kunde haft kommit lite tidigare så man "hinner med". Men tror inte att det kommer att stanna så jätte länge, det är ju ändå ca 1 grad i luften. Bara det inte blir föör mycket få då kan man inte cykla till skolan och de blir bara jobbigt att gå..Om ungefär en halv timme så ska jag åka till gymmet, nu ska det verkligen hållas igång och ska inte sluta innan sommaren! Måste börja träna.. märker att konditionen har blivit urdålig :/ sen måste jag få bort magen!! Innan balen och sommaren!!! Det är liksom ett måste! Trivs inte att ha en bula där haha :( men nu måste jag gå och göra vid mig, hörs senare! 

Kram Hannah!Min älskling, Rex!
Publicerat den

 
 
xoxo Cassandra! <3 Random pic....
Publicerat den

 
- CHur ser min dag ut idag..?
Publicerat den

Hejsan alla söta läsare.
Hade tänkt att berätta lite om hur min dag ser ut idag..
Först börjar skolan 10.50,har matte :( Sen har vi lunch och senare på dagen
har vi skapande verksamhet x2 hehe :§ Slutar 16.05 idag.. Dryg dag för att bara ha tre lektioner.
Efter skolan åker man hem och är hemma i kanske en timme? Sen drar man till skolan igen, 
för ska hjälpa till på öppethus :D haha det är från 18.00- 20.00 men vi ska samlas halv sex så ja..
Efter det blir det nog att plugga idrott igen :/ (en hemtenta) 
Så ja det är så min dag ser ut idag :) 
Hur ser er dag ut? Ska ni gå på något öppethus eller ni går redan på gymnasiet? 
 
 
GLÖMM NU INTE BORT BLOGGTÄVLINGEN! KOMMENTERA BARA "JAG ÄR MED" SÅ LOTTAR VI UT EN VINNARE PÅ SÖNDAG :D <3 
 

KRAMAR CASSANDRA! Buy a BARBIE...
Publicerat den

xoxo CassandraToo cute
Publicerat den
Asså Gud vad söta!!! 

Kram Hannah! Veckans bloggtävling..! <3
Publicerat den

Det är enkla regler, kommentera bara "jag är med" så är ni med i denna veckans blogg tävling.
Vi kommer att lotta ut vinnaren på söndag, så då får ni reda på om just ni har vunnit :D 
Inget fusk här, vi drar en lott och den blir det, det kan vi lova!
Så vi hoppas nu på att alla vill vara med, du kan ju få flera läsare det kan väl aldrig vara fel eller? 
(Ni kan vinna en länkning till just er blogg) 
 
Kramar Cassandra och Hannah! <3 Sweet girly inspo :)
Publicerat den

xoxo CassandraSitter i skolan nu...
Publicerat den

Hellu, har haft två lektioner idag och ska ha min tredje snart haha..
Vi ska ha engelska, är redan klar med de två uppgifterna som man skulle vara klar 
med så får göra en extra uppgift... Pallar inte det asså :( 
Efter det har vi hälsopelagogik (stav) i tre timmar, den lektionen är riktigt dryg..
Så slutar 16.15 idag så det är rätt sent men ja.
 
 
Efter skolan händer inte jätte mycket, blir att plugga matte och idrott tror jag.. 
Ja det är så min dag ser ut hehe :§
Hur ser er dag ut idag? Dryg eller är den skit bra? 
 
- C...
Publicerat den

 
- CSome people...
Publicerat den

Hatar folk som säger att dom inte har pengar vara för att dom vill att andra ska tycka synd om en, skäm bort och överraska varandra istället och det ger bara en annan miljö, än att man säger att "nä tyvärr, jag har inte råd" fast den andra personen vet om att man har pengar. Ibland kanske man inte har tillräckligt med pengar med sig så man inte kan bjuda men då tycker jag att man kan ge en liten slant senare när man har kommit hem eller någon annan dag. 

Jag tycker bara att man ska vara generösa mot varandra och det är ju faktiskt rätt kul att bli bjuden av någon annan rent spontant :) Kram Hannah!Överlevde första dagen i skolan..
Publicerat den

Haha, ja rubriken säger ju typ allt xd
Överlevde första dagen i skolan efter jullovet.. Whopp whopp haha.
Rätt dryg dag har det varit, träffat någon ny lärare, haft massa lektioner...
Svenska, Ps tid, matte, engelska, inflytande råd och idrott, fick sluta 
en halvtimme tidigare typ, så hann med tåget halv fem och det var skönt! 
Efter skolan åkte jag och mamma till jägers, handlade lite..
 
 
Men asså.. varför ska det börja snöa just nu?! Vi hade kunnat få snön till julen och nyår men inte nu.. Hatar detta asså.. Vill ha sommar och värme och inte snö och kyla.. Blir irriteras på detta vädert ju :( Men ja vad ska man göra åt det? Inget.. :/ 
 
Kramar Cassandra <3 Prinsen! <3
Publicerat den

 
 
- C
 Header
Publicerat den

Hejsan! Just nu sitter jag och försöker att göra en ny header till vår blogg, går väl ganska bra! Så om en stund så kommer den nog komma upp istället för den vi har nu :)
 
Jag sitter också och gör lite läxor, har biologiprov på måndag och har inte ens börjat plugga än så det måste jag också jag snart, sen ska vi bygga en sak av rymdgeometriska figurer och sendan redovisa det! Såå tråkigt! Men det går in på betyget så det måste ju göras.. 
 
Åhhh guud vad jag saknar sommaren!! Vill att det ska vara varmt och soligt. Men gillar vintern också men inte så mycket, hehe. Förresten idag har det kommit ganska mycket snö i Skåne. Jag var ute och fotade lite innan, men hyfsat bra men får rensa bort några stycken!
 
Kram Hannah!Instagram! :D
Publicerat den

 
Hejsan! Tänkte bara säga, gärna in och följ mig på instagram- cassandraolsen97..
Så kanske jag följer tillbaka :)  Haha, ni hade varit bäst om ni följer..! <3
(detta är en av mina bilder på insta) 
Kramar Cassandra Tävlingen är avslutad!
Publicerat den

Nu är bloggtävlingen avslutad!! Skulle egentligen gjort detta igår man hann tyvärr inte så det får bli idag :) 
 
Men den som vann bloggtävlingen är Zandra Jonsson! Grattis!! 
Zandras blogg handlar lite om inspiration, massa tips, foto och mycket annat. Tycker faktiskt att ni ska kika in och läsa! 
 
 
Har INTE fuskat! Så ni vet
 

Kram Hannah och Cassandra!Glitter nails..
Publicerat den

 
 
xoxo CassandraSkolan nu då...
Publicerat den

HELLU..! 

Snart blir det att dra till skolan.. Första gången på detta året haha.
Har varit skit skönt med lov, fast det hade ju kunnat vara längre! 
Men yep, så nu börjar skolan igen, nya tag, nya läxor och nytt schema? 
Det blir typ bara två veckor "riktig" skola för sen är det dax för praktik och det 
är jag riktig taggad för.. ska bi skit kul, vara borta från skolan i fem veckor..
(fyra veckor praktik + en vecka lov) 
Men ja nu ska jag överleva första dagen i skolan, börjar nio och slutar halv fem :((
Skit drygt att sluta så sent, och så går tåget inte förren fem.. DRYGT..! 
Man kan ju alltid hoppas på att vi får sluta lite tidigare haha :) 
 
Hur ser er skoldag ut då? Eller ja ni kanske redan började skolan förra veckan? 
Hoppas ni får en bra dag i alla fall! 
Kramar Cassandra <3 Mer imorgon
Publicerat den

Har inte blivit så mycket bloggande idag, men jag kommer att skriva lite längre inlägg i morgon eftermiddag, så ni vet! Så kika in då och läs! Kram Hannah!Några bilder från skogen tagna av mig..
Publicerat den

 
 
 
 
 
Kramar Cassandra! Instagram bild
Publicerat den

Instagram bild. Följ mig på instagram, @hannahsoderberg :)  
 Dagens outfit..!
Publicerat den

 
Kramar CassandraMin dag ser ut så..
Publicerat den

Godmorgon! Idag tänkte jag bara vara inne, ska faktiskt göra lite spansk läxa för vi ska ju ha nån redovisning och den är på spanska, så måste träna på det så jag får bra betyg i spanska sen. 
Så de ska jag göra idag, och juste jag tänkte måla mina naglar också, nagellacket har gått av och ser bara slitit ut. Fick ju ganska många nagellack i julas så ska nog ta ett av dom. Ha en bra dag, vi hörs såklart senare! 

Kram Hannah! My babies..
Publicerat den

 
 
 
xoxo CassandraMysig kväll
Publicerat den

Ikväll kom Josefine hit en stund, mellan 7-12 tiden var hon här. Vi spelade Sims, pratade, spela hockey, fotade och lyssnade på musik. Riktigt mysigt hehe. Men ni får ha de så bra, hörs mer imorgon och glöm inte att vi kommer att lotta vem som vinner veckans blogg-tävling imorgon!! :) Kram Hannah!Senaste jag köpte var..
Publicerat den

Jeans: Vera moda ca 150 kr på rea.
Tröja: man ser knappt den så bra med ja.. ca 60 kr på rea, Vera moda.
Hår borste: Tangle tezer (stav) Kan rekomendera den starkt! Sliter inte mycket på håret alls och det är mycket lättare att borsta med den utan att den sliter av håret.. Köpt på kicks ca 175 kr, värt priset!! 
 
- C Beauty comes in all types and sizes..
Publicerat den

Beauty comes in all types and sizes so just be your own beatuy.. <3 
 
 
Kramar Cassandra! Best friends forever...
Publicerat den

 
xoxo CassandraMot bästisen nu! ✌️
Publicerat den

På väg mot bästisen nu, taggad för en rolig dag!! Saknat henne som fan, massa prat och skratt kommer det bli haha, har gjort en del schemalagda blogg inlägg då jag inte kommer hinna blogga normalt.. Men ni får ändå inlägg från mig under dagen :) 
Bjöd på en skit ful bild ja.. 
Stallkläder på och taggad för stallet! 
Kramar Cassandra
Feed time for my lizzard..!
Publicerat den

 
- CDagens outfit
Publicerat den

 
Kram Hannah!Selfie
Publicerat denKram Hannah!Fotodag med mig
Publicerat den

Tjena! Idag har jag fotat lite och redigerat dem bästa bilderna! Blev riktigt nöjd faktiskt. Här nedan kommer en bild och jag kommer att lägga ut bilder lite då och då, hehe. Använde mig av min systemkamera Nikon D3200 18-55 mm och ett stativ, bakgrunden är bara en helt vit dörr haha. Så det är enkelt är det :) 


Kram Hannah!
Random pics...
Publicerat den

 
 
 
 
Kramar CassandraHatar matte!
Publicerat den

Hej, sitter och pluggar matte en fredag.. Helt sjukt, hatar matte! Hatar allt som har med matte och göra, alla tal alla siffror, alla uträkningar, alla dumma förklaringar på hur man ska räkna ut talen, de ska altid förklara så avansernas så min hjärna kopplar inte ett skit hehe :$ Inget kul när man inte fattar, då blir jag bara så sjukt irriterad på mig själv.. Blääää för matte!!
Är sjukt dålig på matte, mitt sämsta ämne.. Skjut mig seriöst! Pallar inte detta men måste klara detta provet... 
Men jaja nu får man fortsätta plugga så man klarar provet och slipper detta skit kapitlet, potenser...

Kramar Cassandra
Sjukt eller.
Publicerat den

Hellu! 
Har varit hemma nu ungefär i en timme, vi slutade vid halv ett och det såå skönt att sluta så tidigt! Vi fick reda på att vi ska snart ha biologi prov och en spanskredovisning som bara någon vecka, + så har vi terminsarbetet i SO, så mycket (!!) men får väl börja plugga i tid så man kan försöka höja sig ännu mer i vissa ämnen. Tänkte börja på spanskan nu så man kommer igång.. Wish me good luck.
 
 
Kram Hannah!
 
 Glöm inte blogg tävlingen nu!
Publicerat den

 
Du vinner en länkning på bloggen och du får kanske fler läsare :D 
 
Kramar Cassandra och HannahBlue inspo! :D
Publicerat den

xoxo CassandraTummen upp, för ... ?
Publicerat den


bloggen!! Detta går ju bara bättre och bättre, vi har inte haft bloggen så länge, det är bara någon månad och redan har statistiken *shoof* så är man uppe i ca 100 läsare och 40-50 nya besökare. Vi är så j***a tacksamma och glada över att nu läser och gillar våra inlägg! Vi försöker att lägga ner mycket tid på våra lite längre och djupare inlägg. Sjukt roligt att ni gillar DIMONDGIRLS!! :D Girlpower!! Wohoo! Fortsätt att läsa och kommentera inläggen, riktigt roligt att få höra era åsikter om saker och ting. Och sprid gärna får blogg om ni vill :) 

Much love too u all! 
Kram Hannah!Som innan & långt hår
Publicerat den

Tjena! Det som jag skrev innan om utvecklingssamtalet var helt sant. Vi sa nästan exakt som jag skrev.. vi pratade också lite om den nya hemsidan som vår skola har med info osv. Det var nog det sista utvecklingssamtalet i mitt liv så det är bra! 


Åh jag är såå glad! Mitt hår har äntligen börjat att växa ut, har inte plattat det på hela lovet förutom på jul och nyår och nu idag när jag hade duschat och fönat håret så såg jag att det var mycket längre. Så försöka få ner till midjan när vi har skolavslutning så nu fram till dess blir det inte alls så mycket med plattången och göra med. Har en liten bit till som ni ser :)


Kram Hannah!Vi alla har varit små.. visst?
Publicerat den

Vi alla har varit små någon gång, eller ja en dell är ju små nu och vi alla kommer växa upp förr eller
senare vare sig vi vill det eller inte.. Jag tror att det är fler än jag som hade velat stoppa tiden ibland och spola tillbax till när man var liten eller har jag fel? Slippa bry sig om allt, inget krav på något, bara kunna leka och ha roligt, man tänkte inte på sånna saker som man tänker på nu, man brydde sig inte om framtiden, vännerna svek en inte för det fattade man inte då? Man tänkte inte på vad som skulle hända längre fram i livet, hur man klädde sig, vilka vänner som fanns där, plugget och vad man skulle bli när man blev stor. Man var bara glad för vad som hände just då, men så är det inte alltid nu, eller inte för mig i alla fall. 
 
 
Men nu, nu tänker man på allt, man tänker för mycket! Man försöker skita i vad folk tycker om en, för man ska kunna vara sig själv..? Men det är inte altid så lätt, jag tror att inerstinne på alla finns där en tanke vad andra tycker om en. Nu tänker man på hur man klär sig, sminkar sig hur man ser ut, vad man säger, vad man gör och hur det påverkar en själv senare.. Vilka vänner man har, man blir sviken om och om igen, försöker skita i det men det fungerar inte alltid. Massa hat kommentarer, folk som vill bråka osv. Man tänker på plugget, vad man ska jobba med, om bara något år liksom. Vad som kommer att hända senare i ens liv, kontakten med familjen och vännerna allt det finns runt en dagligen och det är inget man bara kan skita i när man vill liksom.
Visst, det finns mycket roligt nu också, alla vännerna som verkligen finns där och stöttar en, man kan göra mer som man vill, våga ta chanser och risker och våga sig på nya saker som man inte har gjort tidigare. 
Men allt man gör påverkar ju ändå framtiden eller..?
 
Jag kan i alla fall känna att ibland vill jag bara bli iten igen och skita i allt och alla.. 
Att slippa känna sig "vuxen" ja ni förstår säkert, känner ni inte också att ni vill kunna 
stoppa tiden och spola tillbax ibland? För att få ändra på saker i livet, vara ett barn igen? 
 
TRUE, TRUE AND TRUE? 
 
Vad tycker ni? Vill ni kunna vara ett barn igen och skita i allt då och då? 
 
Kramar Cassandra! <3 ☟☟
Publicerat den- CUtvecklingssamtal... + dialog
Publicerat den

Rubriken säger ju allt, utvecklingssamtal... det är nog världens tråkigaste grej som dem har ordnat i skolan! Man sitter liksom bara och snackar hur det har gått för en förra terminen. Samtalen blir nästan alltid såhär:
 
Mentorn: Hej och välkomna in, varsågod och sett er här!
Jag och mamma: Hejsan, tack så mycket!
Mentorn: Ja Hannah.. hur tycker du det har gått nu i nian?
Jag: Jo jag tycker det har gått bra men har varit lite mycket läxor.
Mentorn: Jo det förstår jag, men annars har det gått bra?
Jag: Ja
Mentorn: Bra. Det finns ju inte så mycket att säga om Hannah, hon sköter sig och gör det hon ska göra. Och fortsätt att jobba på lika bra som du har gjort innan!
Jag: *låtsas smilar* jadå det ska jag!
Mentorn: Men då sätter vi punkt här, ni har ha det så bra och trevlig helg! Vi ses, hejdå!
Jag och mamma: Detsamma, hejdå!
 
Ja... typ så ser våra samtal ut.. bara hur onödigt som helst! Vi pratar lite mer såklart än bara det som står här haha men ändå. Vi ska vara på skolan vid kvart i två ungefär, orkar inteee!!
 
Mitt finaste, Linus! <3
 
Kram Hannah!Godmorgon!
Publicerat den

Godmorgon! Känns som om det bara är jag som är uppe i hela Sverige.. men det får man inte hoppas på. 
Idag är det andra dagen i skolan och man börjar redan bli trött på skolan.. bara roligt att få träffa alla kompisar igen. Har bara 2 lektioner idag, riktigt skönt, först matte i en timme och sedan So i två timmar, lite drygare men vi slutar iallafall efter det!  


Ha en bra dag så länge! 

Kram Hannah!Lol, thats cute...
Publicerat den

Har absolut inget emot folk som spelar fotboll! Men kom igen sluta skryta om att det är den farligaste sporten och gud vad många som skadar sig.. De kanske är flest som skadar sig inom den sporten eftersom det är flest i världen som spelar fotboll, har ni tänk på det? Seriöst omg någon stukade foten när man spelar en match? Hoppar ut från planen jaha? Vad fan gör man när man går omkull med en häst? Får en häst över en? Jo i värsta fall dör du, en häst vägen inte lite! Tänk bara på vilken risk man tar bara genom att gå bredvid en häst, sitta upp på en häst, sätta sig och köra en häst, det är modigt om något.. En hel del som inte håller på med hästsporten de håller på silken jävla mes sport, vad är det roliga med hästar, det är väl inget svårt att med det, vad då alla klarar väl av att hantera en häst..? Jo men varför står ni och kollar på då ? För att ni är rädda för att hästen ska bita dig eller sparka dig? Jo tjena sluta då klaga på hästsporten och folk som håller på med hästar och ställ dig där och visa att du klarar av det och vågar. Det är stora djur och väger över mycket... Så om ni själv inte vågar, snacka inte skit om det då, det är inte så lätt som det ser ut. En häst har känslor och lever, gör en fotboll det ? Nej precis, vi vet aldrig vad hästen får för sig att göra, de kan lätt döda en om man inte vet vad man gör.. Det ser mycket lättare ut än vad det gör! Så vad väntar ni på? Vågar ni ta risken eller skiter ni i det? ;) - CGodnatt
Publicerat den

Godnatt alla vackra läsare! Blir en tuff skoldag imorgon.. 3 timmar! Haha är det ens lönt..? Nej!! Men godnatt! 

Lilla Hannah, några år sedan bara ;) 

Kram Hannah!Dagens outfit :D
Publicerat den

Hellu, efter som att jag bara har varit hemma idag 
så blev det en rätt chill outfit, linne och tajts.. :D 
 
 Kramar CassandraDetaljer från julafton
Publicerat den

 
Kram Hannah!GIRLY INSPO :D
Publicerat den

xoxo CassandraBild på min älskade vovve
Publicerat den

 
Kram Hannah!Blogtävling!!
Publicerat den

Hejsan! 
Nu kommer vi att lägga ut en liten bloggtävling på vår blogg! Det går till såhär, på söndag (12/1) så kommer vi att lotta ut vem som har vunnit tävlingen, den som vinner länkar vi ut din blogg och skriver en liten text om den (som en shoutout). För att vara med står nedan (bilden)! 


(Försök att kommentera att du är med på detta inlägget, tack) 


TÄVLINGEN BÖRJAR NU!! 


Kramar Hannah och Cassandra!Frågor om gymnasiet
Publicerat den

Här kommer lite frågor som jag har fått om gymnasiet! 


- Vilken skola ska du gå på sen och vilken linje? 

Alltså, såhär är det att jag vet faktiskt inte riktigt säkert än.. låter sjukt konstigt men så är det. Jag skulle gärna vilja jobba med djur för jag tycker att dom är helt underbara och härliga att vara med. Så isåfall blir det naturbrukslinjen på Realgymnasiet. Eller så bara för jag inte vet riktigt säkert annars vad jag vill bli när jag blir stor, så blir det nog samhällsprogrammet på NFU - Nils Fredrikssons Utbildning. Eftersom den linjen är rätt bred och man kan välja mer senare till högstadiet. 
- Vad tycker du man ska titta på först när man är på öppet hus på ett gymnasium? 

Jag har ju inte valt skola eller linje än, så jag vet inte riktigt. Men det jag tror att man bör titta på och vad jag brukar försöka komma ihåg är, hur lärarna, rektorn osv. är till eleverna och hur man omhändertas på skolan. För det är väldigt viktigt. Sen är det hur eleverna också är mot en, så man inte känner sig "utanför". Kan vara ex. att alla andra har mycket bättre betyg än en själv och man känner att dem är mycket "smartare" än vad jag är. Sen ska man ju såklart kolla på hur skolan är, om man vill verkligen gå på en jätte stor skola eller det räcker med en liten. Och om det är för modernt för min smak eller det är för omodernt. Det ska också vara smidigt att äta och ha idrottslektioner, så man inte behöver själv betala så mycket för att tex. åka fram och tillbaka till skola, man får i och för sig skolkort men ändå, och sen om maten. Det är några tips! 


- Vilket är bäst, äta på skolan eller gå ut och äta? Varje dag då. 

För min egen del så skulle det nog kännas bättre att äta på skolan, eftersom om det är dåligt väder, regnigt, blåsigt och kallt så ät det inte så jätte roligt att gå runt och leta upp matställen. Sen är det också nackdel att det finns runt 55kr på skolans matkort som man får och man får tyvärr inte så mycket för 55kr nu mera. Så man får lägga till en summa själv och det blir ju lite dyrare än att få maten serverad på skolan. 

Kram Hannah!PINK INSPO!
Publicerat den

 
Kramar CassandraBilder som jag har tagit :D
Publicerat den

 
 
 
xoxo CassandraI AM SORRY....!
Publicerat den

 
- CBlack and White
Publicerat den

 
Kramar CassandraVill ha
Publicerat den


Kram Hannah!Trött på falska perosoner....!
Publicerat den

 
-C I will nerver forget you!
Publicerat den

 
 
Den hästen jag alltid kände mig trygg med, den som var så snäll, gjorde aldrig något 
dumt. Du är såååå saknad Trix! Även fast jag bara var medryttare på dig så betydde du ändå
jätte mycket för mig. Du var den som aldrig svek en, du kämpade även fast du hade ont, 
gjorde det som jag sa till dig att göra. Du var min vän, en riktig vän.
 
I WILL NERVER EVER FORGET YOU TRIX! YOU WILL ALWAYS BE IN MY HEART.. <3 I MISS U!
 
-C 
 
 
 
 
 
 
 *****
Publicerat den

 
Those who fly alone have the strongest wings..!
 
- C
 TODAY IS JUST ANOTHER DAY...
Publicerat den

Hej, idag blir det inte att göra något speciellt... 
Städa rummet och plugga matte kanske?
Just nu sitter jag i sängen och myser med Prins och kollar
på en serie. 
Ännu en vecka lov har man, roligt att börrja skolan igen?
Haha, sjukt skönt att ha lite extra lov :) 
Bjuuuuder på denna bilden xd
och bloggar senare!
- C38-39 graders feber
Publicerat den

Godmorgon, sovit gott? Händer något roligt idag? För mig blir det att vara inomhus... hade nog 38-39 graders feber igår kväll, tempen funkade inte men det kändes som jag hade så mycket. Så det blir en rolig dag för mig..


Kram Hannah!
Raket
Publicerat den


Kram Hannah! Frågestund, Del 3
Publicerat den

Här kommer Del 3 på frågestunden, den sista delen :) 

Vinter/sommar?
C- SOMMAR!
H- helt klart sommar!

Fota/bli fotat?
H- fota, blir inte bra om nån annan fotar mig :$ 
C- fota tror jag 

Musik/ kolla på tv?
C- musik, kan inte leva utan det hehe :§
H- musik 

Blogga/ läsa bloggar?
H- typ båda haha
C- blogga 😃

Vit/ svart?
C- vit 
H- vit 

Popcorn/ chips?
H- .. vet faktiskt inte 
C- popcorn tror jag..

Rosa/vit?
C- rosa haha 
H- båda ;)

Läsa/ film?
H- film! Hatar att läsa 
C- film helt klart

Tv/data?
C-  Data
H- data

Cola/fanta?
H- Cola!
C- COLA!

Rosa/lila?
C- Rosa 
H- hm.. rosa

Snö/sol?
H- haha gillar när det är snö ute och solen skiner, så båda :)
C- SOL HAHA!

Glass/ godis?
C- Glass tror jag 
H- glass 

Sommar/vinter?
H- sommar! 
C- SOMMAR!

Skola/lov?
C- skola haha nej lov! Vem vill va i skolan? O:
H- hade varit perfekt om man skulle varit ledig 6 dagar i veckan och varit i skolan 1 dag :D 

Data/tv/mobil?
H- mobil 
C- mobilen helt klart

Jeans/mjukis?
C- beror på, så vet inte :§
H- beror på vad jag känner för men tror mjukis 

Favvo affärer?
H- Vero moda, Gina tricot och Bikbok tror jag haha 
C- gina, bikbok, kik och din sko typ haha 

Er största rädsla?
C- asså vet inte, men hatar bi, getingar och humlor haha..
H- att någon i familjen/släkten blir svårt sjuka, och insekter 

Vad irriterar er mest?
H- falska personer!
C- jobbiga personer och falska personer som bara snackar skit om en -.-

Vilka är era bästisar?
C- Hannah, Mikaela och Josefine
H- Cassandra, Josefine och Michaela

Flera videos? 
H+C- HAHA, kanske om vi lyckas lägga upp dem.. 

Era sommar planer?
H- kanske till Stockholm, vara med vänner och familj och bli brun :)
C- Göteborg, Falsterbo horse show, vänner, kanske åka någonstans med familjen och bli BRUN HAHA 😃

Fem sanningar om er själv?
C- Kan gå ner i spagat haha, är rätt blyg när jag inte känner personer bra, suger på matte seriöst, är en djurvän till 110% och är lätt skrämd haha…
H- *är blyg om jag inte känner personerna *älskar djur *blir lätt ledsen om det är en sorglig film:$ *vill få långt hår, till midjan, men de kommer nog aldrig att bli så långt *tycker att tiden går för fort 
Haha xD :$ 

Kramar Cassandra och Hannah!Frågestund, Del 2
Publicerat den

Här kommer del 2 på frågestunden! :) 

Vad slösar ni era pengar på? 
H- kläder 
C- Haha, typ kläder eller jag vet inte :§

Färg på er tandborste?
C- Vit haha xd
H- grön :$ haha 

Heter era djur?
H- Sigge och Linus 
C- Prins, Tiger och Rex..

Hur många djur har ni haft sammanlagt? 
C- fyra, om man inte räknar med fiskarna o.o
H- ehm.. typ 6 eller 7

Bästa minnet med varandra?
H- har för många 
C- Ehm.. svårt, har så många bra minnen! 

Gillar ni att fixa naglarna?
C- Haha, vadå gillar? ÄLSKAR haha 
H- love it!

Kan ni göra sminkvideos/tips?
H+C- haha, vet inte vi får se

Vilket betyg har ni fått som högst på ett prov?
H- A i syslöjd om de gäls, annars B
C- B tror jag..

Högsta betyg i vilket ämne?
C- vet inte vilket betyg jag får nu på gymnasiet men i nian var det två av so ämnena..
H- syslöjd 

Vad tyckte ni om the hunger games? 
H- jätte bra, men vill få reda mer i slutet :/ 
C- bra, men tråkigt slut ju ☹

Snyggaste killen ni vet?
C- haha, de du..
H- vet inte haha 

Har ni många vs body mistar?
H- en :$ 
C- har tre stycken

Vad är er normala hårfärg?
C- haha, svårt att förklara, men brunt, inte mörk och inte skit ljus brun?
H- typ... mellan brun tror jag xD 

Favvo djur?
H- häst och hund, men gillar alla djur hehe
C- gillar alla djur typ ju.. men häst, hund, katt och ödla 

Beskriv varandra, bästa och sämsta..?
C- sämsta.. inget, som jag har märkt än! Bästa, hon är så jävla underbar, omtänksam, snäll, rolig och bäst!
H- finns inget dåligt! Och bästa.. det går inte att beskriva med ord:( hon är underbar! 

Vilket land kommer ni ifrån och vilket språk pratar ni i så fall?
H- Kommer från Sverige, liiite från Tyskland och Danmark, men pratar svenska ;)
C- kommer från Sverige och pratar svenska xD

Bästa serien?
C- Pretty little liars och gossip girl 
H- Tusenbröder!!

Hur gamla är ni?
H- 15 och fyller 16 nu 2014 
C- 16, 17 detta året 😃 

Hur många följer ni på ask?
C- typ fyra stycken 
H- 10 tror jag 

Har ni haft/har kille?
H- har haft men ingen nu
C- nej, forever alone haha 

Köpte ni julklapp till varandra?
C- Hehe, ja det är klart!
H- jadå!

Sko storlek?
H- beror på vilka skor men mellan 37-39 
C- 37-39 beror på haha

Vara med vänner eller familj?
C- beror på vad jag känner för 
H- båda

Beskriv er själv med ett ord..?
H- ehm.. typ blyg tror jag :P 
C- omtänksam tror jag :$ 


Kramar Cassandra och Hannah!Just a pic...
Publicerat den

 
Be your own kind of BEAUTIFUL! <3 
 

xoxo Cassandra 2 days left!
Publicerat den

 
 
TAGGA TAGGA! NYTT AVSNITT PÅ TISDAG! :D
- CGrattis till mig!
Publicerat den

Ja.. Idag har jag namnsdag :D det är bara min mamma som har kommit ihåg att säga grattis.. men jag bryr mig inte, vi firar inte det så, bara säger grattis! 
Men ja haha..
Grattis Hannah på namnsdagen!! Åh tack så mycket Hannah! :D -.- 


Kram Hannah! Mina älskligar!
Publicerat den

 
 
 
Kramar CassandraHAHAHAHA!
Publicerat den

Liksom wtf...? Riktigt FAIL... HAHAHA xd
 
-C
 Frågestund, Del 1
Publicerat den

Här kommer del 1 på frågestunden! Hoppas att ni är nöjda än sålänge, nästa del kommer nog imorgon :)


Bästa dagen på veckan?
C- lördag helt klart! 
H- lördag!!

Är ni bra på att dansa?
H- haha sådär
C- Nja, har dansat i rätt många år men sånt kan man inte avgöra själv…


Om ni bara fick använda en sminkprodukt för resten av livet vilken skulle det vara? 
C- Mascara tror jag. 
H- samma, mascara 

Beskriv varandra med ett ord..? 
H- BÄST!
C- UNDERBAR!

Favorit smak på tuggummi? 
C- Sweet mint eller hubbabubba smak..
H- vet inte gillar ganska många 

Hade ni inte kunnat ha veckans bloggtävling på bloggen? 
H+C- Jo visst, det kan vi nog fixa

Är ni bra på att rita? 
H- det beror på haha 
C- nja inte skit duktig men ja.. 

Heter ni på snapchat? 
C- Cassandraolsenn
H- hannahsfashion

Brukar ni spela tv spel? 
H- kanske lite Wii 
C- haha, nej

Varför tror ni att just ni två blev bästisar? 
C- skit svår fråga ju :/ men typ vi båda är likadana som personer typ haha ☺
H- vi är likadana och har samma sjuka humor typ :D 

Varför startade ni en blogg tillsammans? 
H- för vi tyckte det var roligt 
C- Jo för vi kände för det, det är roligt? 

Blir ni lätt bruna på sommaren? 
C- Ja ganska 
H- jadå det tycker jag 

Vad använder ni oftast för smink på en vardag? 
H- hm.. typ mascara och eyeliner
C- Helt olika men typ puder och mascara.

Hur blev ni vänner? 
C- Genom en kompis typ haha.
H- haha kompis 

Hur mycket får ni i månadspeng?
H- ungefär 200-300kr 
C- får mitt studiebidrag och när det är en ”vanlig” månad får jag 1050.

Era favorit färger? 
C- rosa, svart och vit 
H- samma som Cassandra

Vilken skola och linje ska du söka in till Hannah? 
H- ehm.. asså seriöst så vet jag inte 100%, men jag tror att det blir Samhälle-Beteende på NFU där Cassandra går. Eller så blir det Naturbruk på Realgymnasiet.

Tycker du om NFU/ varför valde du den skolan Cassandra? 
C- den är skit bra! Valde den för den verkade vara bra, inte så stor skola och man går inte i så stora klasser. 

Ert dröm jobb? 
H- något med djur skulle jag vilja jobba med
C- Hästar, djur något som har med det att göra.. Inte för att jag valde den linjen men ja..

Vilket ord använder ni er mest av?
C- typ
H- asså, typ, shit

Hade ni inte kunnat göra någon challange?
H+C- kanske, kommentera så att vi får förslag

Bästa häst/hästarna ni har ridit? 
H- Flash, Baguette, Marlon och Bianca!
C- Finns skit många.. men kan säga några, Dolly, Bläsen, Trix Filur och Petronella

Bästa häst/hästarna ni har kört? 
C- Men blööö.. finns över många.. men stor häst = Bosse
Gotlandsruss = Romeo och Lukas  Shettis = Fenix och Kelly 
H- Peter och Bosse!

Kramar Hannah och Cassandra <3
Händer denna kvällen?
Publicerat den

Hellu igen.. 
Händer denna kvällen då?....
Själv har jag skit tråkigt haha, sitter och myser med katten och 
lyssnar på musik :D 
Så pallar ni så får ni gärna vara sociala på kik (mynameishoneybee), snapchat (cassandraolsenn) 
och ask haha (CassandraOlsen)...
Har seriöst ingen aning om vad jag ska blogga om :( 
kom gärna med ideer det skulle hjälpa + att ni får en roligare blogg att läsa om :)
 
 
Bjuder på denna bilden ikväll haha.
Va nu sociala och kom med ideer och tankar om hur bloggen skulle 
kunna bli bättre.
 
Kramar CassandraGossip Girls.. <3
Publicerat den

Sitten just nu i sängen och kollar på Gossip girls, håller
på att se om alla säsonger hehe :§ 
Älskar denna serien så om ni inte har sett den, se den! 
 
xoxo CassandraTrue?
Publicerat den

- COm min Fredag :)
Publicerat den

Hej, bloggningen går inte så jätte bra för min del nu känner jag :§
Men ska se till nu att börja lägga upp fler inlägg/tidsinlägg.. 
 
Min dag startade med att jag och Hannah drog till emporia, gick och kollade, 
snackade och hade skit roligt. Även fast ingen av oss köpte något speciellt så 
fick vi i alla fall träffat varandra och snackat rätt mycket! 
Det ska vi snart göra om igen asså.. :D
Efter emporia så drog vi hem, hon gick hem till sig och jag gick 
hem till mig haha xd
Ja, jag vilade en stund,mådde inte så bra då (inte nu heller men ja..) 
Sen åkte jag och familjen till en Kina resturang, åt knappt något för mådde
sjukt illa :( 
Sen drog vi vidare till bion, inte kul att sitta och må illa i en bio salong men så va det i alla fall.
Såg hundraåringen... Sjuk tråkig film, sämsta jag har sett på lääääänge! 
Inte min typ av film om man säger så, det skulle vara en "rolig" film men nej.. 
Haha, jag skrattar typ aldrig när jag ser sånna filmer, är det bara jag som är så? 
Men sen räcker det att ens kompis eller ja vem som helst bara säger ett ord så skrattar man..
HAHAHA, sååå typiskt jag asså! 
 
Så nu sitter man i sängen och bloggar :D 
vad hittar ni på? sover ni?
Men yep, bloggar senare och ska bättra mig lovar! 
 
 
 
Kramar Cassandra! 
Publicerat den

 
xoxo Cassandra
 
 
 Sminkning
Publicerat denKram Hannah! Grattis min älskade kille!!!
Publicerat den

Idag fyller min älskade kille 9 år gammal! 9 ÅR!!! Det är galet så fort tiden har gått. Jag pratar såklart om min lilla vovve, Linus. Han är den bästa som finns, verkligen den bästa. Det finns inte en enda hund som är som han. Han har aldrig gjort någon eller något dumt, helt sjukt men han rör inte de som han inte får. Åhh går inte att beskriva honom med ord!! Han är bara älskvärd, och jag hoppas att jag kommer få 9 år till med detta underbara djur, och att han är frisk så länge det går! Älskar dig!!!<3


KRAM HANNAH!Godmorgon - Emporia
Publicerat den

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott? Idag fick jag ställa klockan till 10.15 eftersom jag ska dra iväg till Emporia med Cassandra och shoppa. Hoppas att man hittar lite billiga kläder. Ni får ha det så bra, hörs senare! 
Kram Hannah! Tjejer känner ni igen er?
Publicerat den

Denna bilden nedan har nog varena tjej i hela världen tänkt, att man int har någonting att ha på sig. Haha, det är så typisk tjejproblem.. Men tyvärr så har man inte pengar till att köpa fullt av kläder :/ men det är ju en dröm att få äga en walk-in closet! Kram Hannah!Nytt schema!
Publicerat den

Under höstterminen 2013 så hade vår klass skolan sämsta schema.. lärarna erkände det tillochmed, haha. Äntligen har vi fått ett bra schema och vi slutar tidigt varje dag, om man får skippa den sista lektionen på tisdag, onsdag och torsdag :) och på tisdag börjar vi 10.35 :D underbart!!


Kram Hannah!2014 = gym-år
Publicerat den

Godmorgon, hur mår ni? Jag mår bra iallafall, kollar lite på tv. Senare idag tänkte jag och mammi åka och gymma, första gången detta året check! Det har inte blivit av på riktigt länge, men 2014 ska bli ett "gym-år". Bloggar mer senare! 


Kram Hannah! Lite av mina Julklappar :D
Publicerat den

Lite skaker som jag fick av Hannah: 
 
 
Det jag fick av Mika och Bosse: 
 
Sen kommer det lite blendade saker här som jag fick (någon av de bilderna övanfför kommer igen):
 
Ja  det var lite av det som jag fick, fick pengar plånbok och lite sånt annat också.. 
 
Kramar Cassandra
 Mina julklappar
Publicerat den

Hejsan! Här är en del av mina julklappar, några bilder blev inte så bra men ni får nöja er med det :) 

Victoria´s secret, body mist - Love spell 250 ml (Av Cassandra)

 
Justin Bieber - Someday 30 ml
 
 
 
The Sims 3 - 1000 simpoints-kort, Stadsliv, Universitetsliv 
 
 
Prydnadssak - Min vän (Fick den av min underbara Cassandra)
 
 
Smyckehängare (Av Cassandra)
 
 
Sminkväska från kicks
 
 
Stativ till systemkamera 
 
 
Kramar Hannah!Gott nytt år..
Publicerat den

 
 
 Gott nytt år på er, alla söta bloggläsare :D
Hade inte tid att skriva det igår så ni får höra det idag istället. 
Hoppas ni hade en rolig kväll igår, det hade jag i alla fall xd
Taggade inför ett nytt år med nya mål, nya minnen och nya vänner?
Haha, jag är sjukt taggad, till praktiken, traven, sommar lovet och för
att träffa massa nya vänner och så här. 
 
Har ni några nyårslöften detta året då? 
Jag har det men det är några som jag håller för mig 
själv haha.. Några saker som jag käner att alla inte behöver veta, 
något som bara gäller mig själv och mitt liv. 
 
 
xoxo Cassandra :D 2tusen13 - 2tusen14
Publicerat den

År 2013 var nog det bästa och mest händelserika året i mitt liv. Sjukt bra och roliga minnen, kommer aldrig att glömma det året, alla underbara människor man har träffat och kommit närmre, much love. Underbart. Hoppas att det nya året 2014 också kommer att bli lika roligt, och att vissa saker/stunder kommer tillbaka. 
Kramar Hannah!Va rädda om er!
Publicerat den

Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra dag/kväll! Jag tänkte bara säga att bilderna på vad jag fick i julklapp kommer imorgon, förhoppningsvis. Och sen frågestunden vi hade i slutet på november, det vet vi inte hur man laddar upp videon från en Mac dator till bloggen, så det är inte säkert att den kommer att komma upp ens... :/ men vi kan ju alltid hoppas! 

Va rädda om er!Kramar Hannah! Gott nytt år!!!
Publicerat den

GOTT NYTT ÅR ALLA ÄLSKADE VÄNNER! Älskar alla er underbara bloggläsare, hoppas att ni kommer att hålla fast vid våran blogg hela 2014. Gör oss inte besvikna, hehe. Kommer att blogga mer senare. 
Puss och kram Hannah!!