Vi alla har varit små.. visst?
Publicerat den

Vi alla har varit små någon gång, eller ja en dell är ju små nu och vi alla kommer växa upp förr eller
senare vare sig vi vill det eller inte.. Jag tror att det är fler än jag som hade velat stoppa tiden ibland och spola tillbax till när man var liten eller har jag fel? Slippa bry sig om allt, inget krav på något, bara kunna leka och ha roligt, man tänkte inte på sånna saker som man tänker på nu, man brydde sig inte om framtiden, vännerna svek en inte för det fattade man inte då? Man tänkte inte på vad som skulle hända längre fram i livet, hur man klädde sig, vilka vänner som fanns där, plugget och vad man skulle bli när man blev stor. Man var bara glad för vad som hände just då, men så är det inte alltid nu, eller inte för mig i alla fall. 
 
 
Men nu, nu tänker man på allt, man tänker för mycket! Man försöker skita i vad folk tycker om en, för man ska kunna vara sig själv..? Men det är inte altid så lätt, jag tror att inerstinne på alla finns där en tanke vad andra tycker om en. Nu tänker man på hur man klär sig, sminkar sig hur man ser ut, vad man säger, vad man gör och hur det påverkar en själv senare.. Vilka vänner man har, man blir sviken om och om igen, försöker skita i det men det fungerar inte alltid. Massa hat kommentarer, folk som vill bråka osv. Man tänker på plugget, vad man ska jobba med, om bara något år liksom. Vad som kommer att hända senare i ens liv, kontakten med familjen och vännerna allt det finns runt en dagligen och det är inget man bara kan skita i när man vill liksom.
Visst, det finns mycket roligt nu också, alla vännerna som verkligen finns där och stöttar en, man kan göra mer som man vill, våga ta chanser och risker och våga sig på nya saker som man inte har gjort tidigare. 
Men allt man gör påverkar ju ändå framtiden eller..?
 
Jag kan i alla fall känna att ibland vill jag bara bli iten igen och skita i allt och alla.. 
Att slippa känna sig "vuxen" ja ni förstår säkert, känner ni inte också att ni vill kunna 
stoppa tiden och spola tillbax ibland? För att få ändra på saker i livet, vara ett barn igen? 
 
TRUE, TRUE AND TRUE? 
 
Vad tycker ni? Vill ni kunna vara ett barn igen och skita i allt då och då? 
 
Kramar Cassandra! <3 



..,

alla tänker så ibland… vissa oftare än andra men alla gör det ändå. Jag själv gör det hela tiden. Håller med om att man bara vill vara ett litet barn ingen. Ändra på misstagen men ångrar mest och framförallt slippa tänka på allt och alla hela tiden… bara få vara
Älskar hur du/ni skriver <3

Svar: Då är vi typ lika dana hehe :$ tänker också på det sjukt ofta, hade bara varit skit skönt att få slippa allt ett tag liksom.. Tackar! <3 // cassandra
Hannah & Cassandra



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?